2.07.2009

Idiots


To 68% των Ελλήνων που δεν επιθυμούν πρόωρες εκλογές, είναι ιδιώτες και έχουν προσωπικό συμφέρον να μή γίνουν, σύμφωνα με
 τον Θεόδωρο Πάγκαλο.
Εξηγώντας την έννοια της ιδιωτείας ο πολυπράγμων υπουργός, στάθηκε και στον δανεισμό της προς τη Γαλλική γλώσσα (idiot) που σημαίνει ηλίθιος για τους Γαλάτες - και με τη γαλατική ευγένεια που τον χαρακτηρίζει - ο κος υπουργός έκανε τη συνεπαγωγή:

Όποιος δε θέλει εκλογές είναι ηλίθιος, πέταξε στα μούτρα 7.480.000 Ελλήνων.

Βέβαια ο υπουργός των τόσων περήφανων στιγμών της πρόσφατης Ελληνικής Ιστορίας, δεν ασχολήθηκε καθόλου με το γιατί όλοι αυτοί δεν θέλουν μια μακρά προεκλογική περίοδο εν μέσω κρίσης, με έπαθλο την "ποιοτική" υπεροχή του ΠΑΣΟΚ που θα κάνει τα ίδια πράγματα με τη ΝΔ, αλλά με "ανθρώπινο πρόσωπο" και άρμεγε λαγούς - με πετραχείλια - και κούρευε χελώνες.

Είμαστε ιδιώτες/idiots κατά Πάγκαλον και συμφωνώ μαζί του100%. Με πρώτο ιδιώτη εμένα που κάθομαι και τον ακούω.

εικόνα από: http://pro.corbis.com/images/42-20041107.jpg?size=67&uid=%7B2597837E-FED2-4E85-AE4C-CECF92B67B45%7D

Πόσοι κολοκύθες ανά στρέμμα;

Υπάρχουν και ευχάριστα νέα από το μέτωπο διαμόρφωσης των τιμών.
Μετά τα 43 μέτρα κατά της ακρίβειας που ανακοίνωσε προ έτους ο αλήστου μνήμης πρώην υφυπουργός ανάπτυξης, από τα οποία εφαρμόστηκαν τα τρία, του προγράμματος αυτού δηλαδή, έρχεται πάλι το ΥΠΑΝ να μας πει ότι με αυστηρούς ελέγχους θα πατάξει την αισχροκέρδεια.

Πάταξη της αισχροκέρδειας... Ήμουνα νιός και γέρασα και η αισχροκέρδεια ατάραχη σα το Βούδα. Καλοζωισμένη και ροδομάγουλη. Σα να μην πέρασε μια μέρα.

Δεν γνωρίζω για το πως θα παταχθεί η ακατανόμαστη. Ελπίζω πάντως να μη δω πάλι τον υπουργό ανάπτυξης να κατεβαίνει στις λαϊκές και να μαλώνει με τους καταναλωτές για το άν τα κολοκυθάκια και τα σέσκουλα ήταν φρέσκα και στη σωστή τιμή.
Προβλέπω πάντως να μην γίνεται κάτι συγκλονιστικά διαφορετικό. Ήδη τις προάλλες ο κυβερνητικός κος Ντινόπουλος - τι παιδί κι' αυτό - προσπαθούσε να υπολογίσει σε τηλεοπτική εκπομπή, πόσοι ντολμάδες βγαίνουν από ένα λάχανο.

Μόλις τελειώσει, θα μας υποχρέωνε αν υπολόγιζε και πόσοι κολοκύθες ευδοκιμούν ανά στρέμμα στην πλατεία Συντάγματος.

Εμπρός, στον έτσι που χάραξε ο τέτοιος!

Από τα παράδοξα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής (γεγονός σπάνιο, αλλά το ξετρύπωσα ο τσάκαλος).
Ο συντηρητικός κ. Χατζηγάκης, καβάλα σε τρακτέρ να το παίζει αγροτοπατέρας αγκιτάτορας, και ο... αριστερός - όπως έρχεσαι - Σημίτης να ξεφουσκώνει τα λάστιχα των τρακτέρ και των ευρύτερων θεριζαλωνιστικών δυνάμεων.
Κανονικό Τριώδιο.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More