7.31.2009

Πελάααααατες μου!



Άϊντε Μέντιο μου, σε βλέπω πάλι να περνάς ζάχαρη παλιομπαγάσα. Ποιός τη χάρη σου.

Εκλογές έρχονται, θα σ' αφήσουν να πάρεις μια ανάσα από το κουπί. Όχι πως θέλουν, αλλά τι να κάνουν;

Για σαράντα μέρες θα είσαι ο αφέντης λαός, ο σοφός λαός που έχει μνήμη και κρίση, που αν είχε, πείτε μου πόσοι από αυτούς θα ήταν ακόμη πολιτικοί. Τέσπα. Το αντιπαρέρχομαι, χαρές έχουμε.

Θα έρθουν οι βουλευτές μας, κομίζοντες χρυσόν, λίβανον και σμύρνα, σε 48 δόσεις αέρα κοπανιστού, και θα σου τάζουν τον ουρανό με τ' άστρα.

Τι θές; Το παιδί στο δημόσιο; Ετελείωσε. Πές πως έγινε. Δεν θα δώσουμε την πρέπουσα προσοχή στους αφανείς εργάτας του κόμματος; Αλλοίμονο.

Θες και σύζυγο, Καινούργια; Αυτό θα πάρει λίγο καιρό αγαπητέ μου, αλλά δι' εσάς, τον λατρευτό μου ψηφοφόρο θα κάμω το καλύτερον. Πάντως για την ώρα, αν είστε στη φούντωση, έχω δυο-τρεις μεταχειρισμένες, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση.

Για τον πελάτη μας πάντα το καλύτερο.

Έχετε κάποιαν ετέραν επιθυμίαν; Παρακαλώ. Τι δύναμαι ο ταπεινός, να κάμω δια την εξοχότητά σας, ω πειθήνιε ψηφοφόρε μου; Πως; Πρόωρη σύνταξη; Μα δεν σας έδωσα στις προηγούμενες εκλογές; Α, πιο πρόωρη. Να βγείτε ας πούμε στα τριανταπέντε; Καλά είναι στα τριανταπέντε ή θετε πιο νωρίς;

Λαμπρά. Πείτε πως όλα έγιναν, μόλις γίνουμε κυβερνήσις. Δι' αυτό όμως όπως αντιλαμβάνεστε, το κόμμα, η πατρίς, χρειάζεται τη βοήθειά σας, την Κυριακή των εκλογών. Την δικήν σας και όλων όσων μπορείτε να επηρεάσετε.

Από Δευτέρα μετά, πέρνα απ' το γραφείο κι' αν με δείς τηλεφώνα με, που θες και νύφη παλιοψωρίτη.

Πίσω Γερμαναρά!


Άστα αυτά που ξέρεις Θοδωρή και ξηλώσου τον παρά.

Θα πάρεις αμάξι θες δε θες. Πρέπει να στηρίξουμε τις οικονομίες της ευρωζώνης, και ιδίως τις αναξιοπαθούσες Γερμανία, Γαλλία και γενικά το διευθυντήριο.

Τι είπες; Θες ανταποδοτικά μέτρα; Αυτό δεν το περίμενα από εσένα Θοδωρή, έναν ομόφυλο των Ελλήνων κροίσων και μεγιστάνων.

Δεν πήρες τίποτε από το μπρουκλίκι του Ωνάση, του Νιάρχου και των άλλων παιδιών;

Φιλοδώρημα βρε τους δίνουμε τους κουτόφραγγους. Ο Έλλην ήταν πάντα large και κιμπάρης.

Σιγά μη ζωτιανέψω ανταποδοτικά μέτρα. Θα πάω στο μαγαζί τους κύριος, θα πάρω την κουρσάρα μου με τα cb6άρια τα καρμπυρατέρια και της cb12άρες τις εξατμίσεις full extra, θα υπογράψω για 468 δόσεις, και θα την κάνω νωρίς, μπας και βρω μεροκάμματο να τις πληρώσω.

Έλεγε ένας μάπας -συγγνώμη για τα γαλλικά-, ότι θα έπρεπε να ζητήσουμε από τις κυβερνήσεις των χωρών των οποίων σώζουμε τις αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως εμείς δίνουμε φοροαπαλλαγές να δώσουν κι' εκείνες κίνητρα στους πολίτες τους για διακοπές στη χώρα μας. Αηδίες και επαρχιωτισμοί.

Πίσω Γερμαναρά. Σιγά μη σ' αφήσω να πατήσεις τα ιερά χώματα, και μ' αρχίσεις τα φάχτεν φούχτεν, επειδή έσωσα καμμιά 200αριά χιλιάδες θέσεις εργασίας στη χώρα σου.

Αν πάλι θες να 'ρθεις για εισπράξεις, μην μου χαλάς τη ζαχαρένια σου και μετακινείσαι ασκόπως μέσα στις ζέστες. Έχεις εδώ αντιπροσώπους τζιμάνια. άσσους στο φάτεν με τις χούφτεν, θα στον μαζέψουν στο πίτς φιτίλι τον παρά, με τη μέθοδο μπήχτεν - φορομπήχτεν.

Καλή η ιδέα, αλλά όχι για εδώ.

Πράσινη αστυνομία δημιούργησε η Νέα Υόρκη, για την επίβλεψη εφαρμογής διατάξεων της οικολογικής νομοθεσίας.

Οι νέοι “πρασινοφρουροί” θα ελέγχουν από την διακίνηση των σκουπιδιών, μέχρι την ποιότητα των τροφίμων στα σημεία πώλησης.

Καλή σαν ιδέα, αλλά ανεφάρμοστη στη χώρα μας, διότι θα έμενε ακέφαλη.

Με τόσους κολοκύθες και μαϊντανούς, μεταλλαγμένους σε πολιτικούς και δημόσια πρόσωπα, ποιος θα απέμενε να κυβερνήσει; Θα μέναμε πολιτικώς πεντάρφανοι.

Καλή η ιδέα, αλλά όχι για εδώ.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More