3.17.2010

Ή ο παίκτης, ή η μπάλλα!


Μπορούν να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους κατά του φορολογικού... νομοσκέδιου οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορούν όμως επ' ουδενί να το καταψηφίσουν, ακόμη και αν διαφωνούν με αυτό.

Αφού εκφέρουν τις αντιρρήσεις τους, στη συνέχεια μπορούν να τις τυλίξουν σε μια κόλλα πρακτικών της βουλής και να τις πετάξουν στον πλησιέστερο κάδο.

Η καταψήφιση ως ενδεχόμενο, ουδόλως εξετάζεται. Προ της κομματικής πειθαρχίας οι συνειδήσεις των βουλευτών να πάνε να κουρεύονται. Εφ' όσον βέβαια εντοπιστούν.

Στο σημείο αυτό και ο κ. Πεταλωτής ήταν κάθετος και τράβηξε κι' αυτός -με την ευκαιρία- μια κόκκινη γραμμή.

Απ' αυτή τη γραμμή, περνάει ή η μπάλλα, ή ο παίκτης. Και τα δυό μαζί δεν περνάνε. Απο 'δω ο βουλευτής, από 'κει η συνείδησή του.

...................................................................................................................................................

Με τόσες κόκκινες γραμμές, εμείς δεν κατοικούμε πια την Ελλάδα, αλλά την Ερυθρά Λογοθάλασσα, όπου κι' εκεί, κάποιοι μας θεωρούν χάνους.

Άντε ρε Μέντιο, ποιός τη χάρη σου. Από υποζύγιο, σε μετατάσσουν σε κακκαβιά.

It takes one to know one, you know..

Σε καλό θα μας έβγαιναν τα σούρτα - φέρτα στη Γερμανία;

Φαίνεται πως για να εισπράξουμε εκείνη τη χλιαρή -έως παγερή- δήλωση στήριξης της Μέρκελ, μεταξύ άλλων, υποχρεωθήκαμε να αγοράσουμε το παγκοσμίως πρωτότυπο υποβρύχιο που γέρνει.

Δεν θα τεθεί σε υπηρεσία λένε, αλλά θα ψάξουμε εμείς για χαζό, να του πουλήσουμε τον Υποβρύχιο Πύργο της Πίζας, που κατασκεύασαν οι κατα τα άλλα μαστοράκλες, οι... "Γερνανοί"

Δεν είναι εύκολο σήμερα να βρίσκεις χαζούς και οι Γερνανοί είναι πολυάσχολοι. Οπότε πιάσαν τον πρώτο χαζό που ξέρουν -εν προκειμένω εμάς- και τον βάζουν να... ξετρυπώσει και τους υπόλοιπους.

It takes one to know one, you know..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More