7.24.2009

Σύλβιο το είδωλό μου

Ρε παιδιά, τι καβαλάρης αυτός ο καβαλιέρε;

Όλη νύχτα λέει ήταν μ' ένα μανουλαμάνουλο. Δεν κοιμήθηκε καθόλου ο μεγάλος.

Σoλoμουτούκουμ τσιτσιρί non stop όλη νύχτα το άτομο.

Πες και σε 'μας τι παίρνεις ρε Σύλβιο, που εκτιθέμεθα τελευταίως.

Πρέπει λοιπόν η εξουσία να είναι και αφροδισιακή παίδες, όπως δεν σας βλέπω και σιγά μη με δείτε σεις. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Πάρτε για παράδειγμα τον Ζαχόπουλο. Του γέμιζε κανενός το μάτι για εραστής; Για όνομα, μη φάω τις κοτσίδες μου.

Τον είδατε όμως τι επιδόσεις είχε το άτομο. Μαλκότσι. Τούκου τούκου τούκου τούκου all night long.

Μιας και είπα για Ζαχόπουλο που βρίσκεται σήμερα αυτή η αναπαραγωγική ελπίς του έθνους;

Πέρασε ο καιρός; Επήλθε παραγραφή;

Αν ναι, είναι πλέον καιρός να κάνουμε μια εξεταστική επιτροπή, να αποφανθεί και αυτή με τη σειρά της, από τι πόθανε η κάθαρση.

Plug and... Pray


Ο Αβραμόπουλος, δηλώνει δεξιά και αριστερά ότι είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, έχουμε παραγγείλει και εμβόλια για όλο τον πληθυσμό -καλό αυτό- να' μαστε σίγουροι, γιατί ο Μήτσος μπορεί να λέει, αλλά εδώ δεν τον ακούνε οι γάζες και οι σύριγγες ώστε να αναπαράγονται μόνες τους, θα τον ακούσει ο ιός της γρίππης;

Αφού λοιπόν μοντάρισε και την μηχανή αντιμετώπισης της πανδημίας, πέρασε από τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, για να ζητήσει την συνδρομή της εκκλησίας, στην προσπάθεια ενημέρωσης του κόσμου, ώστε να περιοριστεί η μετάδοση του ιού.

Αυτό είπαν επισήμως. Όπως όμως μου λέει αναξιόπιστος πληροφοριοδότης μου στο περιβάλλον του Μητσάρα, ο υπουργός πήγε στον αρχιεπίσκοπο, για να ζητήσει βοήθεια μέσω αυτού, από τον μεγαλοδύναμο. Ο ίδιος μπορεί γύρω γύρω να λέει ότι μοντάρισε τη μηχανή αντιμετώπισης της πανδημίας και είναι πανέτοιμη και plug and play, αλλά στην κατάσταση που είναι σήμερα το ΕΣΥ, ασφαλέστερο είναι το σύστημα plug and pray.

Βάλ'το στην πρίζα, και προσευχήσου να λειτουργήσει.

Αγκουντουνούγκουντους!


Συνταγματικώς κατοχυρωμένη η μονιμότητα λέει. Kακώς. Βέβαια σύνταγμα είναι, μπορούμε να τ' αλλάξουμε, όταν βρούμε πολιτικούς με κότσια.

Συνταγματικώς κατοχυρωμένη επίσης είναι και η ισοπολιτεία. Καλώς, πολύ καλώς. Να μείνει στον αιώνα τον άπαντα.

Στην πράξη όμως. Όχι μουσαντένια.

Όλοι έχουμε δικαίωμα στη σύνταξη. Δεν θα λέγαμε όχι και σ' ένα εφ' άπαξ.

Επειδή όμως, δουλεύοντας στον ιδιωτικό τομέα, η σύνταξη είναι αμφίβολλη αφού η μαύρη εργασία δίνει και παίρνει με την ευλογία των μοντέρνων μεσαιωνικών κυβερνήσεων και την ανοχή των υπηρεσιών τους, όσο για εφ' άπαξ αν μιλήσεις, γι' αυτό, μπορείς να το εισπράξεις χωρίς το έψιλον, το διυλιστήριο, προτείνει την εκ περιτροπής απασχόληση όλων των Ελλήνων στο δημόσιο, μέχρι του σημείου να θεμελιώσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα.

Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση από τον χωρίς σύνταξη Έλληνα, να σου πληρώνει το εφ' άπαξ και τα χιλιοπεντακοσάρια σου, από τα πενήντα ή τα σαρανταπέντε σου, που θα βγείς στην σύνταξη.

Γιατί αν έχεις αυτή την απαίτηση, σήκωσε τον αφεδρώνα σου από την καρέκλα και βγες έξω, να μαζέψεις τα 8,5 δις της εισφοροδιαφυγής όπως έχεις υποχρέωση να κάνεις και έχεις μάλιστα δώσει όρκο γι' αυτό.

Αν δεν το κάνεις, σε πληρώνω τζάμπα, και είναι ώρα να πας στο σπίτι σου.

Μετά βγες στην αγορά, βάλε τον απαυτό σου στη γραμμή όπως όλοι μας και δες κι' εσύ πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος, που "μου θρονιάστηκες σαν κερατάς" και μου βγάζεις φετφάδες. Αγκουντουνούγκουντους.

Τρέχα κορόϊδο μαλάκα μου.

Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, η μεταρρύθμιση στο δημόσιο δεν έχει αρχίσει, καθώς βρισκόμαστε ακόμη στο στάδιο της απορρύθμισης.

Ενώ όλοι συμφωνούν ότι ο δημόσιος τομέας στη χώρα μας είναι δυσανάλογα μεγάλος τόσο για τον πληθυσμό μας όσο και για το παραγόμενο έργο του και ότι πράγματι μας στοιχίζει ο κούκος αηδόνι, η κυβέρνηση προχωρά στην μονιμοποίηση 80.000 συμβασιούχων.

Και σε ερωτώ Μέντιο: Πως θα τους πληρώσεις και αυτούς;

Διότι όπως γνωρίζες, τους μισθούς τα εφ' άπαξ και τα επιδόματα θα τα πληρώσεις εσύ, και όχι ο Παυλόπουλος που τους προσέλαβε.

Ο Πάκης το πολύ πολύ, να ζητήσει από τον τσάρο μάρο κουκουνάρο της οικονομίας μας, να πάρει κι' άλλο ένα δάνειο με τοκογλυφικούς όρους, για την εξασφάλιση του οποίου μάλιστα θα καμαρώνουν, δάνειο που θα πληρώσιες εσύ και τα παιδιά σου, για να χρησιμοποιηθεί κι' αυτό ως έξοδα κίνησης και εξασφάλισης στον αιώνα τον άπαντα, του κομματικού στρατού της Ν.Δ.

Κάτσε τώρα εσύ, με 4ήμερη απασχόληση με 480 ευρώ το μήνα, με καταγρεουργημένα τα δικαιώματά σου στην εργασία να πληρώνεις 80.000 νομάτους επιπλέον, για να σου λένε ότι "μπορεί την δουλειά σου να μην την κάνω -σιγά μην μπήκα στο δημόσιο για να δουλέψω- αλλά τρέξε φέρ' τα μου, γιατί την πρώτη του μηνός πρέπει να πάρω το μισθό μου, και το επίδομα παραγωγικότητας -δεν έχουν το θεό τους- το οποίο είναι κεκτημένο μου δικαίωμα".

Έχεις και συ δικαιώματα; σιγά μην έχεις. Το μόνο σου δικαίωμα, είναι να ταϊζεις στο στόμα, όλους αυτούς που είναι καθισμένοι στο σβέρκο σου, που κερδίζουν τα διπλάσια -τουλάχιστον- χρήματα από σένα, που όλο δεν τους φτάνουν και συνεχώς γκρινιάζουν για αυξήσεις, έχεις δεν έχεις να περάσεις εσύ.

Τρέχα κορόϊδο μαλάκα μου.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More