8.07.2013

Προσδεθείτε, απογειωνόμαστε!

Ένα δύο, ένα δύο… φου…φου…

Σας ομιλεί ο κυβερνήτης του αεροσκάφους. Όπως έχω προβλέψει -από τον Απρίλιο- ¨καβατζάραμε τον Ιούνιο¨. Ακόμη και ο πιο κακόπιστος, μπορεί να το εξακριβώσει, διότι πιάσαμε Αύγουστο.

Πρόκειται καταφανώς για ένα ακόμη success story. H κυβέρνηση πάντως δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και εργάζεται συντονισμένα για την έγκαιρη άφιξη του Σεπτέμβρη, που προβλέπεται να γίνει μέσα στις ημερομηνίες που ενέκρινε η τρόικα, μετά την τελευταία μας σκληρή διαπραγμάτευση.

Τα σχετικά υπομνήματα έχουν κατατεθεί εγκαίρως και πιστεύεται πως όλα θα εξελιχθούν ομαλά, κυρίως επειδή ο Σεπτέμβρης συμπίπτει συμπτωματικά να είναι και μήνας παχέων εισπρακτικών αγελάδων κι έχουμε φούριες.

Την στιγμή αυτή αγαπητοί επιβάτες, αφού ¨καβατζάραμε τον Ιούνιο¨, έχουμε μπει στον διάδρομο όπου θα τροχοδρομούμε Ιούλιο και Αύγουστο –για να πάρουμε πολλή φόρα- και να περάσουμε στην απογείωση του Σεπτεμβρίου, Θεού θέλοντος και Σόϊμπλε επιτρέποντος.

Φως φανάρι λοιπόν, το Σεπτέμβρη θα πετάμε στα 10.000 πόδια αέρος κοπανιστού, και θ’ αγναντεύουμε από ψηλά με το μετέωρο βλέμμα του λωλού, την απογείωση της ανάφτυξης. Σε το λέω, για να μη λες μετά πως δε σε το είπα.



Απογειωνόμαστε. Παρακαλούμε προσδεθείτε, μη καπνίζετε και μη λύσετε –ούτε για πλάκα- τη ζώνη αφελείας σας.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More