8.25.2010

Το κωλοσφούγγι ως τεκμήριο

Στην ανώτατη -για την ώρα- κατηγορία του Φ.Π.Α, θα υπαχθεί οσονούπω και το χαρτί υγείας, μαζί με το 30% των ειδών πρώτης ανάγκης που παίρνουν τον τιμαριθμικό ανήφορο, για το καλό μας και προς θρίαμβο του σοσιαλισμού σε βάρος της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας.

Δίκαιη η φορολόγηση του κωλόχαρτου ως είδος πολυτελείας, αφού με τα νέα μέτρα του Τσάρεβιτς της οικονομίας (όπου Τσάρος η Τρόϊκα), όποιος τρώει ώστε να έχει την ανάγκη χρήσης του κωλοσφουγγίου, θα είναι σίγουρα έχων και ίσως παραέχων.

Επιβεβαιώνεται έτσι ο λαϊκός φιλόσοφος που είπε πως "αν τα σκατά είχαν αξία, οι φτωχοί δεν θα είχαν αφεδρώνες".

Παλιά λέγανε για τα αριστερά αναθεωρητικά κόμματα, ότι στη θέση του σφυροδρέπανου, έπρεπε να βάλουν το Black and Decker. Στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ, στη θέση του σοσιαλιστικού ήλιου καταλληλότερο έμβλημα θα ήταν το σολάριουμ.

Εμπρός λοιπόν στον έτσι που χάραξε ο τέτοιος και σφιξ, κάνει καλό στις τράπεζες.

Βασιβουζούκοι

Υπ΄όψιν Γ. Παπανδρέου
Διεύθυνση: Κάπου αλλού


Πριν ένα χρόνο, ως αρχηγός της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζητούσατε απο τον μέγα μεταρρυθμιστή Κωστάκη Καραμανλή -τον επονομαζόμενο και Μουγγό- να διευκρινήσει αν θα επέλεγε τον σοσιαλισμό ή την βαρβαρότητα, εν όψει αποφάσεων για την "διαχείρηση" των αποκαϊδιών που άφησε στον τόπο η διακυβέρνηση των κομμάτων σας, την λήψη δηλαδή νέων μέτρων που θα έρχονταν να προστεθούν στα ήδη ληφθέντα αναποτελεσματικά... χιλιόμετρα των τάχα μου πολιτικών σας.

Το δίλημμα θέσατε και στον Έλληνα ψηφοφόρο, που έχοντας βαρεθεί να κάνει το πειραματόζωο στους μεταρρυθμιστικούς πειραματισμούς μιας ανεκδιήγητης κυβέρνησης ενός ράθυμου φαφλατά, σας τίμησε με την εμπιστοσύνη του στις εκλογές.

Σήμερα, με τη χώρα μου υπό τριπλή κατοχή χάριν των επιλογών σας, στο ίδιο ερώτημα
σοσιαλισμός ή την βαρβαρότητα θα ήθελα την δική σας απάντηση πολυχρονεμένε μου Ταμερλάνε, τώρα που -ενδεχομένως- να είδατε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος.

Δούλος σας (δικός σας, καθώς και της Τρόϊκας, της Μέρκελ, της Ντόϊτσε Μπανκ, της Μούντυς και εσχάτως της ... Σλοβακίας).

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More