8.04.2009

Αρρωσταίνετε με τάξη επιτέλους!

Έχουμε σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας που προβλέπει κάθε ενδεχόμενο, λέει ο Μητσάρας, εκτός από την περίπτωση που ο καθένας αποφασίσει να αρρωστήσει εκτός σχεδίου.

Και έχει δίκιο ο άνθρωπος.

Που πας και μου αρρωσταίνεις ότι ώρα σου καπνίσει βρε άνθρωπε;

Διάβασες το σχέδιο; όχι. Ε πως πας κι΄ αρρωσταίνεις;

Θα αρρωσταίνουμε εκ περιτροπής και λίγοι-λίγοι, όσους προβλέπει το σχέδιο ανά ημέρα, ώστε να μην προκαλούμε συμφόρηση στο νεομονταρισμένο, δια χειρός Αβραμόπουλου, σύστημα υγείας.

Έτσι, θα περάσουμε όλοι από τα νοσοκομεία της χώρας, και θα πάρουμε νούμερα που θα αναφέρουν πότε ακριβώς μπορούμε να νοσήσουμε βάσει σκεδίου.

Όποιος νοσεί εκτός σκεδίου, κακό του κεφαλιού του, Πασόκος θα είναι, που κάνει αντιπολίτευση με 40 πυρετό και το πλεμόνι στο χέρι.

Είπαμε. Το σχέδιο αντιμετώπισης της γρίπης, είναι ελεύθερο σχέδιο, όπως όλα τα «βλέποντας και κάνοντας» σχέδια της κυβέρνησης. Κάνεις ό,τι σου κατέβει, και προσεύχεσαι να μην σου τύχει το κακό, γιατί -βάσει του σχεδίου- υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να είναι το τελευταίο -κακό ή καλό- που θα σου συμβεί.

Σας υπενθυμίζω ότι από σήμερα και μέχρι την Κυριακή, δικαίωμα έχουν να νοσήσουν οι έχοντες τους αριθμούς από 408 ως 412. Έχουμε 5 νούμερα αυτές τις ημέρες -αντί τα προβλεπόμενα τέσσερα- καθώς το νο 405 της Δευτέρας, βγήκε τζακ ποτ.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More