4.27.2009

Τότε δεν σε λένε Καραμανλή. Σε λένε Αλέφαντο.

Δεν μπορεί λέει η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ να παριστάνει τον κήρυκα της διαφάνειας.

Συμφωνούμε.

Έχει κι' αυτό τη φωλιά του λερωμένη.

Δεν μπορείς όμως κι' εσύ Ν.Δ. μου, που ζήτησες και πήρες ψήφο με σημαία σου την κάθαρση και το νοικοκύρεμα, να ξεχνάς και τις δικές σου παραλείψεις και πομπές.

Υποτίθεται π.χ. θα ξεμπρόστιαζες τα λαμόγια του χρηματιστηρίου, και το θυμάσαι μόνο όταν κάποιος δικός σου βάλει το χέρι του στο βάζο με το μέλι, και χρειάζεσαι κάποιο επιχείρημα για να πεις στο πόπολο, ότι το ΠΑΣΟΚ έκλεβε κι' εκείνο ή έκλεβε περισσότερο.

Το ΠΑΣΟΚ το στείλαμε στον πάγκο, γι' αυτούς τους λόγους.

Η Ν.Δ. εδώ και πέντε χρόνια παίζει μόνη τη μπάλα με αυτοδυναμίες, άλλοτε άνετες, τώρα πιο δύσκολες –δεν φταίμε εμείς, να εξηγούμαστε- και το παιχνίδι είναι πάλι σούπα και στημένο.

Δεν μπορείς μετά από δύο ημίχρονα, και την ομάδα να χάνει 10-0, όλα με αυτογκόλ, να γυρίζεις στον πάγκο και να βάζεις τις φωνές στους αναπληρωματικούς.
Τότε δεν σε λένε Καραμανλή. Σε λένε Αλέφαντο. (Σόρρυ κόουτς).



Ψιλοκομμένο το τουμπεκί.

Λάβρος Καραμανλής κατά του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου, για καταστρατήγηση των θεσμών λέει και κατάφωρη επέμβαση στο έργο της ανεξάρτητης δικαιοσύνης.

Επίθεση ολομέτωπη.

Γιατί κύριε Καραμανλή μόνο στον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ;

Στο κάτω-κάτω, τι είπανε; Ότι μάλλον υπάρχουν κάποιοι στο δικαστικό σώμα που ίσως εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα, τη στιγμή που έγκυροι νομικοί της χώρας, βρίσκουν περίεργη τη στάση του κ. Σανιδά στο ζήτημα της παραπομπής.

Όπως και να το κάνουμε λαβές δόθηκαν.

Τόσες, που ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης να ζητά την κεφαλή του κου Σανιδά επί πίνακι, και να δηλώνει πως δεν θα ησυχάσει αν δεν τον καθίσει στο σκαμνί.

Στην περίπτωση του ΛΑΟΣ όμως και όλως περιέργως, η Ν.Δ. δεν διέγνωσε προσπάθεια επέμβασης στο έργο της δικαιοσύνης, σε αντίθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση που την πέρασε γενεές δεκατέσσερις.

Εδώ τα πράγματα διαφέρουν.

Το ΛΑΟΣ είναι αδελφό σωματείο σα να λέμε, οπότε εδώ επιβάλλεται το τουμπεκί να είναι ψιλοκομμένο.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More