2.14.2011

Χιλιοπαιγμένο. Γράμματα χασάπη!


O κ. Παπακωνσταντίνου, όπως αποκάλυψε το real.gr, κάτω από τις πιέσεις που δεχόταν, απείλησε ακόμα και με παραίτηση.
Βεβαίως θέμα Παπακωνσταντίνου στην κυβέρνηση δεν τίθεται, όχι μόνο ως αντίδραση στο αίτημα της ΝΔ, αλλά και γιατί ο υπουργός Οικονομικών θεωρείται ο πιο έμπιστος συνομιλητής της τρόικα στη χώρα μας και ο πιο αξιόπιστος συνομιλητής των αγορών.

Η προσφορά του ανδρός ως μπιστικός της παγκόσμιας συνεργατικής των τοκογλύφων αναγνωρίζεται. Αυτή την αναγνώριση, από την Ύπατη Αρμοστεία των Θεματοφυλάκων Της Ελεύθερης Οικονομίας των Υπόδουλων Λαών, θα ζήλευε κάθε πούρος, νέας κοπής σοσιαλιστής και δη υπουργός.

Υπάρχουν αρκετοί εκσυγχρονισμένοι εκσυγχρονιστές υπουργοί στο κόμμα που θα ήθελαν αυτοί να είναι οι αποκλειστικοί έμπιστοι συνομιλητές και να υπογράφουν αξιόπιστα -κατά γράμμα- ό,τι τους πουν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Γι' αυτό άλλωστε στριτζώνονται. Γι' αυτό και για τα μάτια του κόσμου.

Αυτοπαραμυθιαζόμενοι με αποτελεσματικές ψευδαισθήσεις, ταμπουρωμένοι πίσω από κόκκινες γραμμές άμυνας που ραγδαία ξεφτί(λιζ)ουν προς το ροζ του άκρατου οσφυοκαμπτισμού, αμύνονται με άτακτες υποχωρήσεις επί χαμένης από χέρι τους γης.

Και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους με τις "αυθαίρετες" επιλογές του τσάρεβιτς Παπακωνσταντίνου οι άλλοι επίδοξοι τροϊκανοί συνομιλητές. Τα ίδια υπουργικά Αρμάνι παρέμειναν ατσαλάκωτα πάντως, όταν στη βουλή -με απόφαση αντισυνταγματική- έδιναν λευκή επιταγή σε έναν εξωκοινοβουλευτικό, εξουσιοδοτώντας τον να υπογράφει δεσμευτικές για τη χώρα συμφωνίες με (και για φυσικά) την τρόικα.

Με μόνη του υποχρέωση να ενημερώνει τη βουλή για το περιεχόμενο των συμφωνιών, ΑΦΟΥ... πρώτα τις υπογράψει.

Τα ίδια και τα ίδια νιανιά. Όταν με το καλό τελειώνουν με τα.. έργα τους, επιδιώκουν να περνούν οι ημέρες -μας- παρακολουθώντας τους να ρίχνουν τρακατρούκες -φθίνουσας λαϊκής κατάποσης- ο ένας στον άλλον, σε μια παράσταση για βασιβουζούκους που θεωρούν ότι αυτές οι.. τιτανομαχίες πολιτικών νάνων και μπιστικών, είναι και πολιτική.

Χιλιοπαιγμένο. Γράμματα χασάπη!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More