7.29.2009

Εγώ δεν έρχομαι.


Εγώ αν ήμουν στη θέση του Σύλβιο, θα δήλωνα παραίτηση.

Όπως και αν ήμουν ο Κλίντον, και έσκαγε στα μούτρα μου το ροζ σκάνδαλο με την Μόνικα.

Δηλαδή τι αξία έχει να είσαι πρωθυπουργός ή πλανητάρχης, και να μην μπορείς να κάνεις, ότι κάνει μέχρι κι' ο Μήτρος απ' την Κείθε Τραχανοπλαγιά;

Δηλαδή έχω την δύναμη να πατήσω ένα κουμπί και να κάνω όλο τον κόσμο, στάχτη και μπούρμπερη, και δεν μπορώ να απλώσω το ξερό μου -και τις λοιπές προεκτάσεις- σε ξένο περιβόλι;

Σιγά τ' αξίωμα τότε.

Παραιτούμαι Θεόδωρε. ΄Η με αφήνετε μόνον μου με την αχλαδιά, η οποία θέλει το κούνημά της, ή καθήστε εσείς να ασχολείστε με προϋπολογισμούς, εγκαίνια και μπαρδάκια στη Βουλή.

Του εραστή ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει, καταλάβετέ το. Κι' αν δεν το καταλαβαίνετε, ψάξτε αλλού πρωθυπουργό ή πλανητάρχη.

Εγώ δεν έρχομαι.

Μελέτη επί θεαματικότητας


Λοιπόν για όλους εμάς που δεν πολυπάμε εις τας παραλίας, ο καθένας για τους λόγους του, εγώ για παράδειγμα δεν πάω, γιατί την τελευταία φορά που είχα απλώσει το θεϊκό μου κορμί να το τσουρουφλίσει ο ήλιος, ήρθαν κάτι περίεργοι τύποι με μπλουζάκια της GREENPEACE, με κατέβρεχαν με θαλασσινό νερό, και εεε οπ, εε οπ, με πέταξαν στη θάλασσα. Μετά έστησαν χορό, γιατί έσωσαν λέει μια μεσογειακή φάλαινα. Ήρθαν και τα κανάλια... χαμός.

Όπως αντιλαμβάνεστε ήρθα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και μέχρι να αδυνατίσω -το 2020 με το ρυθμό που ακολουθώ- σε παραλία δεν ξαναπάω. Ή έστω μέχρι να αποκατασταθεί ο πληθυσμός της μεσογειακής φάλαινας και να μην κινδυνεύσω πάλι από τους οικολόγους, για να' μαστε ξηγημένοι.

Για εμάς λοιπόν που δεν πηγαίνουμε στις παραλίες ο καθείς για τους λόγους του όπως προανέφερα και χάνουμε εκτός από το αμμόλουτρο και το οφθαλμόλουτρο, συνιστώ το δελτίο ειδήσεων του STAR.

Διότι εκτός της Πετρούλας, τελευταίως ενέσκηψε και Ελεονώρα Μελέτη, με ντεκολτέ που άμα το δεις, μελετάς άλλα πράγματα, που δεν μπορώ να τα πώ, υπάρχουν και παιδιά.

Το τι μπορεί να κάνει ένα κανάλι για την θεαματικότητα, είναι ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί μέχρι σήμερα, πιο κοντά -με απόσταση πάντως- στην απάντηση, είναι το STAR.

Τώρα, μετά την Πετρούλα και την Μελέτη που καλύπτουν τις οφθαλμολογικές ανάγκες του ανδρικού πληθυσμού, ίσως μας δείξουν και τα αμελέτητα του Λιάτσου, προς ικανοποίηση αναλόγων αναγκών του γυναικείου -και όχι μόνο αυτού.

Ωχ! έχουν σκέδιο


Ωχ, ωχ, παίδες, έχουμε εθνικό σχέδιο δράσης για την νέα γρίππη. Πιάστε τα θυμιατά, μπας και μας λυπηθεί ο Θεός.

Σχέδιο; Δεν τους είπε κανείς να μην λένε κακά λόγια;

Μάλλον πρόκειται για ελεύθερο σχέδιο που λένε. Κάνεις ό,τι σου κατέβει, κι' αν σου κάτσει, λες μετά πως όλα εξελίχτηκαν βάσει του σχεδίου σου.

Αν δεν σου κάτσει, βρίσκεις δυο τμηματάρχες β', κάνεις μια ΕΔΕ, τρώνε μια διαθεσιμότητα τριών μηνών, και χαρά σ' αυτούς που χάθηκαν. Ας πρόσεχαν.

Στο μεταξύ τι λένε; Ότι για το εμβόλιο που θα κυκλοφορήσει, ο εμβολιαζόμενος θα πρέπει να υπογράφει ένα χαρτί, το οποίο θα λέει ότι δεν έχει καμμία απαίτηση από την κατασκευάστρια εταιρεία, σε περίπτωση που υπάρξουν παρενέργειες;

Έτσι άκουσα προχθές και μου φαίνεται δύσκολο να το πιστέψω, αλλά με τον Μητσάρα μοντέρ στο υπουργείο υγείας, όλα είναι πιθανά.

Αν θέλουν πειραματόζωα να ξεκινήσουν από τις αφεντομουτσουνάρες τους.

Ας εμβολιάσουν τα παιδιά τους πρώτα, και μετά υπογράφω ό,τι χαρτί θέλουν.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More