7.31.2009

Πίσω Γερμαναρά!


Άστα αυτά που ξέρεις Θοδωρή και ξηλώσου τον παρά.

Θα πάρεις αμάξι θες δε θες. Πρέπει να στηρίξουμε τις οικονομίες της ευρωζώνης, και ιδίως τις αναξιοπαθούσες Γερμανία, Γαλλία και γενικά το διευθυντήριο.

Τι είπες; Θες ανταποδοτικά μέτρα; Αυτό δεν το περίμενα από εσένα Θοδωρή, έναν ομόφυλο των Ελλήνων κροίσων και μεγιστάνων.

Δεν πήρες τίποτε από το μπρουκλίκι του Ωνάση, του Νιάρχου και των άλλων παιδιών;

Φιλοδώρημα βρε τους δίνουμε τους κουτόφραγγους. Ο Έλλην ήταν πάντα large και κιμπάρης.

Σιγά μη ζωτιανέψω ανταποδοτικά μέτρα. Θα πάω στο μαγαζί τους κύριος, θα πάρω την κουρσάρα μου με τα cb6άρια τα καρμπυρατέρια και της cb12άρες τις εξατμίσεις full extra, θα υπογράψω για 468 δόσεις, και θα την κάνω νωρίς, μπας και βρω μεροκάμματο να τις πληρώσω.

Έλεγε ένας μάπας -συγγνώμη για τα γαλλικά-, ότι θα έπρεπε να ζητήσουμε από τις κυβερνήσεις των χωρών των οποίων σώζουμε τις αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως εμείς δίνουμε φοροαπαλλαγές να δώσουν κι' εκείνες κίνητρα στους πολίτες τους για διακοπές στη χώρα μας. Αηδίες και επαρχιωτισμοί.

Πίσω Γερμαναρά. Σιγά μη σ' αφήσω να πατήσεις τα ιερά χώματα, και μ' αρχίσεις τα φάχτεν φούχτεν, επειδή έσωσα καμμιά 200αριά χιλιάδες θέσεις εργασίας στη χώρα σου.

Αν πάλι θες να 'ρθεις για εισπράξεις, μην μου χαλάς τη ζαχαρένια σου και μετακινείσαι ασκόπως μέσα στις ζέστες. Έχεις εδώ αντιπροσώπους τζιμάνια. άσσους στο φάτεν με τις χούφτεν, θα στον μαζέψουν στο πίτς φιτίλι τον παρά, με τη μέθοδο μπήχτεν - φορομπήχτεν.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More