6.09.2009

Η διάσεισή σου; Κληρονομική

Αναμνηστική φωτό μετά τον ανασχηματισμό. Το νέο υπουργικό συμβούλιο σε πλήρη σύνθεση.


Κι' άιντε, ντέφι να γίνει, να κάνουμε ανασχηματισμό, ίσως πιστέψουν οι ιθαγενείς ότι αλλάζοντας κάποια πρόσωπα -προς Θεού όχι τους... επιτυχημένους!- και αφήνοντας ίδιες τις τις πολιτικές, θα ξαναγεμίσουμε τον κομματικό μας κορβανά ψηφαλάκια.

Με πέντε καθρεφτάκια υπουργούς και δέκα χάντρες υφυπουργούς, θα ξανακάνουμε το colpo grosso, και θα τους ξαναπιάσουμε Κώτσους.

Ρίξε όμως μια ματιά στον πάγκο σου, μην σου διαφεύγει -νά' χουμε το νου μας- ότι η κυβέρνηση μας κρέμεται από την ψήφο ενός Παυλίδη και πες μου τι βλέπεις.

Όλα τα υπουργήσιμα στελέχη μας βρίσκονται εκτός κυβέρνησης μετά τον -επιτυχημένο, δεν λέω- προηγούμενο ανασχηματισμό σου, ή επειδή οι δραστηριότητες τους, όταν ήταν υπουργοί, χρειάστηκαν την προστασία του νόμου περί μη ευθύνης υπουργών, για να μην εμπλουτίσουν την πληθυσμιακή ποικιλία των σωφρονιστικών μας καταστημάτων.

Τι έμεινε;
Ο μόνος ανασχηματισμός που μπορεί να γίνει, είναι να γίνει ο Πάκης, Ντόρα και ο Αβραμόπουλος, Μεϊμαράκης.

Λέει; Τι να πει; Mougophon.


Η διάσεισή σου; Κληρονομική

Σκέφτηκαν πολύ, αλλά τελικά το βρήκαν.

Φταίει η επικοινωνιακή ομάδα της ΝΔ για την σπαλιόρα. Τσάκαλοι.

Δεν φταίει που σε έχω κάτω και σε χτυπάω σα χταπόδι, φταίει που η επικοινωνιακή μου ομάδα απέτυχε να σε πείσει, ότι οι σφαλιάρες κάνουν καλό στην υγεία σου και ότι η διάσεισή σου είναι... κληρονομική.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More