8.07.2009

Κάτι σαν Γαλλικό καμπόικο

Ο Ψωμιάδης, την έχει δει Νέστορας (συγγνώμη Νίκο). Κάτι σαν η φωνή της συνείδησης της παράταξης.

Τα' βαλε πάλι με τους υπουργούς που ευθύνονται για φτωχές επιδόσεις της κυβέρνησης στους τομείς τους, και οι οποίοι με μία συνέντευξη, νομίζουν ότι περνούν απο την κολυμπήθρα του Σιλωάμ και αναβαπτίζονται. Λέγε με Ντόρα, Βουλγαράκη, κτλ, κτλ.

"Θα καθήσετε στο σκαμνί" συνέχισε, έλα είπα, θα μας πει κι' αυτός εκείνα τα ανατριχιαστικά για μαχαίρια στα κόκκαλα, πηρούνια στα μάτια κλπ., κλπ, αλλά με διέψευσε.

"Θα καθήσετε στο σκαμνί, το κομματικό" -για να συνεννοούμαστε- "και θα κριθείτε", είπε και πήγε η καρδιά όλων στη θέση της. Στην ανάγκη θα γίνει μία επιτροπή που θα το τακτοποιήσει κι' αυτό.

Μέχρι όμως να γίνει, είπε ο Παναγιώτης πρέπει λέει "ο Καραμανλής να πάρει το μαστίγιο", προφανώς για να ξυπνήσει κάποιους που κοιμούνται, τη στιγμή που η παράταξη διασχίζει κάπως... νεγκλιζέ τον αγγουρώνα που έσπειρε.

Έχει κάποια κλίση στα σαδομαζοχιστικά η ΝΔ ή μου φαίνεται; Ο Βουλγαράκης αυτομαστιγώνεται, ο Καραμανλής να πάρει το μαστίγιο, ο Πάντσον ντύνεται Ζορρό, τον Παυλίδη έχουν ακόμη στην κοινοβουλευτική ομάδα...

Πολύ βίτσιο. Κάτι σαν Γαλλικό καμπόικο.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More