4.09.2009

Διότι δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις.


Μπορεί οι πολιτικοί μας από το πρωί κάθε μέρα να προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιά στους αντιπάλους τους, καθόσον όλα τα άλλα τα έχουν τακτοποιημένα στην χώρα, αλλά υπάρχουν στιγμές που αίρονται στο ύψος των περιστάσεων, ομονοούν και γίνονται μια γροθιά, εμπρός στον κοινό κίνδυνο.

Ο κοινός κίνδυνος στην προκειμένη περίπτωση, είναι η ενδεχόμενη άρση ασυλίας, συναδέλφου τους βουλευτή, του κ. Παυλίδη εν προκειμένω.

Όλοι οι βουλευτές, όλων σχεδόν των κομμάτων, τα έβαλαν με τον εισαγγελέα που παρέπεμψε το ζήτημα στη Βουλή, όταν προέκυψαν στοιχεία, ότι κάποιοι βάζανε χέρι στο βάζο με το μέλι.

Πέσανε όλοι να τον φάνε, γιατί έθεσε το ζήτημα στη δικαιοδοσία της βουλής, όπως θα έπρεπε να κάνει, αφού υπάρχουν υπόνοιες για ανάμειξη υπουργού ή του περιβάλλοντός του.

Καλά κάνανε και έβαλαν τον λειτουργό στη θέση του. Δεν του είπε κανείς να μη μιλάει όταν το –μακρύ- χέρι εργάζεται; Πως όταν τρώνε δεν μιλάνε;

Αφελέστατος ο εισαγγελεύς και καλά θα κάνει ο κ. Δένδιας να τον διώξει πειθαρχικά, τον απείθαρχο.

Διότι δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις.



Νέα τιτανομαχία στη βουλή.

Συζήτηση προ ημερησίας διάταξης σήμερα στη Βουλή, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για τη δημόσια ανασφάλεια.

Περιμένω με αγωνία να δω στιγμιότυπα αυτής της νέας επικής σύγκρουσης των κολοσσών της πολιτικής μας ζωής.

Θα είναι μια ακόμη σύγκρουση Καραμανλή – Παπανδρέου, που θα γράψει νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία του Ελληνικού Κοινοβουλευτισμού.

-Δεν φταίμε εμείς που κυβερνάμε πέντε χρόνια, φταίτε εσείς που κυβερνούσατε πριν από εμάς.

-Λάθος φταίτε εσείς που δεν κυβερνάτε τώρα, όπως δεν κυβερνούσατε και πριν αναλάβουμε εμείς την καμένη γη που σας παραδώσαμε με τη σειρά μας, όπως οφείλει να κάνει κάθε σοβαρή κυβέρνηση.

-Στο τέλος θα τα βρούνε οι δυο τους, και συνεπικουρούμενοι από Καρατζαφέρη και Παπαρρήγα θα συμφωνήσουν όλοι πως φταίει ο Συνασπισμός.

Πάμε στοίχημα ότι έτσι θα γίνει; Αύριο πάλι εδώ θα’ μαστε και θα το δείτε.

Πάντα φταίει ο Χατζηπετρής σ’ αυτό τον τόπο.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More