4.09.2009

Αν μη τι άλλο, προνοούν.

Προλαβαίνω όλα τα τηλεοπτικά μέσα, και ξεκινώ σήμερα πρώτος εγώ, τα ρεπορτάζ από Ρέντη και Μοδιάνο, για τις διακυμάνσεις της τιμής των αμνοεριφίων εν όψει του Πάσχα.

Κατ’ αρχάς, και σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ΥΠΑΝ, θα υπάρχει πλήρης επάρκεια σε σφαγμένα, πρώην ζωντανά. Οι τιμές τους θα κυμανθούν στα περσινά επίπεδα λέει, κι’ όποιος θυμάται τις περσινές τιμές, κερδίζει υποδήλατον.

Θα υπάρχει επίσης πλήρης επάρκεια και στα υπόλοιπα αναλώσιμα του Πασχαλινού τραπεζιού με τιμές άκρως ανταγωνιστικές επιβεβαιώνουν οι ίδιες πηγές μου στο ΥΠΑΝ.

Η μόνη διαφορά με την περσινή χρονιά, είναι ότι τα ωά θα πωλούνται βαμμένα και βρασμένα, διότι ωμά δημιουργούν ανεξίτηλους λεκέδες, στα Αρμάνι της εξουσίας.

Αν μη τι άλλο, τώρα που οι βουλευτές θα πάρουν τον δρόμο προς τις περιφέρειές τους, προνοούν.



Η πολύκροτη υπόθεση των έξι αυγών Τουρκίας.


Τι τους πιάνει κάθε που πλησιάζουν γιορτές στα κανάλια, μια μαζική παράκρουση λες.

20 μέρες πριν την ημέρα της γιορτής, Πάσχα, Χριστούγεννα, Καθαρά Δευτέρα κ.λ.π. αμολάνε τα σαΐνια στις αγορές προκειμένου να ρίξουν άπλετο φως στο αγωνιώδες ερώτημα:

-Θα έχουμε επάρκεια στις σκωταριές φέτος;

-Γέννησαν αρκετά αυγά οι κότες μας;

-Ήταν μπόλικο το χορτάρι στα λιβάδια; ο βοσκός έπαιζε την ποιμενική στα ζωντανά του, ώστε να μην αναπτύξουν τοξίνες;

Μέχρι να έρθει το Πάσχα –που είναι το επίκαιρο τώρα- θα ξέρουμε σε τι πλαγιά βοσκούσε ο Μπέτσος που καταβροχθίζουμε στο τραπέζι, πόσα ραπανάκια βγάζει το στρέμμα στη Μακεδονία και τα πάντα γύρω από την πολύκροτη υπόθεση των έξι αυγών Τουρκίας.
Να σας μεταφέρω τέλος, την διαβεβαίωση του ΥΠΑΝ, ότι και φέτος οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς στην αγορά, για την πάταξη φαινομένων αισχροκέρδειας.
Τώρα ήρθε η καρδιά μου στη θέση της. Ανάσανα.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More