4.22.2009

Φαινόμενο του θερμοκηπίου: Τα γελάδια φταίμε.

Ξέρετε που οφείλεται κυρίως στο φαινόμενο του θερμοκηπίου; Θα σας πω:

Στα αέρια της αγελάδας. Είναι επιστημονικά διασταυρωμένο.


Μετά τα αέρια μουστάρδας, έχουμε τώρα και τα αέρια γελάδας, που πλήρη μεθανίου εκλύονται στην ατμόσφαιρα και συντελούν στην αύξηση της γήινης θερμοκρασίας.

Έτσι λένε. Και επειδή τα γελάδια πέρδονται συνεχώς και αδιαλείπτως -Τόσο χόρτο που τρώνε, τι θες να βγάζουν; Τσικολάτες; πρέπει λένε, να μειώσουμε την κατανάλωση βοδινού.

Δεν έχουν το Θεό τους.

Κόψτε το ένα κόψτε το άλλο, στο τέλος θα τη βγάζουμε αποκλειστικά με όσπρια και τότε να δεις μεθάνιο, με πολλά οκτάνια. Ένας τίγρης στη μηχανή μας.
Φαύλος κύκλος.

Ή τρως γελάδια, κρατώντας σταθερή τη ζήτησή τους και συντείνοντας έτσι στο φαινόμενο του θερμοκηπίου, ή το γυρίζεις στα όσπρια και ο απαυτός σου, συμπεριφέρεται όπως ο αγελαδινός.

Όχι. Τα αυτοκίνητα, οι βιομηχανίες, τα κλιματιστικά, η εξάρτησή μας από βρώμικες πηγές ενέργειας, δεν συμβάλλουν στο φαινόμενο κι' όποιος λέει τέτοιες αηδίες είναι ύποπτος ου μην και κομμουνιστής- με το συμπάθειο.

Τα γελάδια φταίνε. Αυτά που είναι στα λιβάδια, και αυτά που πιστεύουν σε προφάσεις εν αμαρτίαις.




Επιστημονικά συμπεράσματα γύρω από τον Αλέξανδρο

Βάλανε μέντιουμ, με κληρονομικό χάρισμα μάλιστα, οι Σκοπιανοί, να επικοινωνήσει με τον Μεγαλέξανδρο για να λάμψει επιτέλους η αλήθεια σε όλο το ντουνιά τον ψεύτη, ότι τη μητέρα του τη λέγανε Λουντμίλα και τον πατέρα του Ποπώφ Κανγκούροβιτς.

Τα επιβεβαίωσε όλα αυτά το μέντιουμ και τώρα τα Σκόπια, έχουν ένα νέο επιχείρημα στη διαμάχη μας για την ονομασία.

Αλλά δεν μένουν εκεί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, την επιβεβαίωση των θεωριών τους θα ζητήσουν και από ένα φακίρη που τρώει γύψο και κλάνει αγαλματάκια στο Ούταρ Πραντές, γνωστού για την εγκυρότητα των προβλέψεών του.

(Είχαν στο πρόγραμμα να πάνε και σε μια φλυτζανού, την κυρία Λίτσα, αλλά όπως είδαμε χθες, δουλεύει αποκλειστική στη Ρηγίλλης. Τους κάνει αναλύσεις, ξεματιάζει και ρίχνει βεντούζες κοφτές).

Τις γνωματεύσεις του μέντιουμ και του φακίρη, θα τις θέσουν υπ' όψιν του διαπραγματευτή κου Νίμιτς, ο οποίος με τη σειρά του θα ζητήσει νέα κουνήματα από την Ελλάδα, καθώς στην υπόθεση θα έχουν προκύψει νέα αδιάσειστα στοιχεία, που θα ενισχύουν τις θέσεις των Σκοπίων.
Και στα κουνήματα έχουμε γίνει μαστόρια. Φολί Μπερζέ.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More