7.21.2009

Για την καρέκλα συμμαχώ και με το διάολο

Βιάζεται το ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσει και καλπάζει ξέφρενα προς την εξουσία.

Όταν λέμε καλπάζει, μη το παίρνετε μετρητοίς.

Φαίνεται να καλπάζει, αφού η Ν.Δ. τσαλαβουτάει μήνες σ' ένα τέλμα, ο ΣΥΝ βόσκει κάπου πιο εκεί και κοιτάζει τον αφαλό του με απορία, το ΚΚΕ κάνει τις προσπάθειές του, είναι συνεπές σ' αυτά που χρόνια λέει, αλλά δεν δείχνει ιδιαίτερα θετικό προς συνεργασίες -δηλαδή πάει για αυτοδυναμία για να' χουμε το καλό ρώτημα;- και το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη αλωνίζει τα κλονισμένα ψηφαλάκια της Ν.Δ.

Μ' αυτά και μ' αυτά, να' σου τον γκανιάν ο Γιωργάκης.

Αυτό άλλωστε, είναι και το κορυφαίο επίτευγμα -για μένα- της κυβέρνησης Καραμανλή. Να βγάλει τον Γιωργάκη πρωθυπουργό.

Στο μεταξύ είναι έτοιμοι στο ΠΑΣΟΚ να παραλάβουν την καμμένη γη, και να μας γεμίσουν τον αφεδρώνα ψείρες, ότι μπορεί να μας έταξαν ανάκαμψη, αλλά είναι αδύνατον να την πετύχουν, γιατί παρέλαβαν χάος κλπ, κλπ.

Θα περάσουν πάλι μερικά χρόνια με το τι κάνατε εσείς και τι κάναμε εμείς, χωρίς να γίνεται τίποτε, και μετά θα ξαναβγάλουμε την Ν.Δ. κυβέρνηση, για να της παραδώσουμε την φρυγμένη πλέον γή, να την αποτελειώσει.

Είναι τόσο αβυσσαλέες οι διαφορές των κομμάτων εξουσίας, που δεν ξέρω αν το προσέξατε, εν όψει μη αυτοδυναμίας, όλο και πιο πολύ δείχνει να τους γοητεύει το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης.

Ωρε για να κρατήσω την καρέκλα μου, κάνω και με το διάολο συμμαχία. Ο Γιωργάκης θα με πειράξει, που είναι και ευγενές παιδί να ουμ;

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More