7.21.2009

ΕΣΥ είσαι και φαίνεσαι


40.000 τρωκτικά λέει, ροκανίζουν τους πόρους για την υγεία. Αυτοί είναι οι απ' έξω. Βάλε και τους από μέσα, την κατοσταριά την πιάνουμε σίγουρα, αν κρίνουμε από το πόσο αηδόνι μας στοιχίζει ο κούκος του Μητσάρα, που επιμένει να τον λέει ΕΣΥ.

Ο οποίος Μητσάρας το μοντάρισε λέει το μαγαζί και τώρα θα πηγαίνει με τον αυτόματο πιλότο.

Το' πιασε, το' λυσε το ΕΣΥ στα εξ ων συνετέθη, και το ξαναμοντάρισε. Περίσσεψαν όπως είπαμε κάποιες βίδες, αλλά πάλι με τα δευτερεύοντα σας βλέπω να ασχολείστε, και χάνετε το δάσος.

Το μαγαζί δουλεύει ρολόϊ.

Για να κλείσεις ραντεβού στον οφθαλμίατρο θέλεις 4 μήνες; 5; θα σας γελάσω.

Περιμένεις λοιπόν, σου πέφτει το μάτι, το παίρνεις στο χέρι, το βάζεις σε ένα βάζο με φορμόλη, και στο εξάμηνο πας στον οφθαλμίατρο να σου πει από τι πόθανε.

Τη φορμόλη μη την πετάς, έχεις κι' άλλο μάτι και ποτέ δεν ξέρεις.

Αφού λοιπόν μοντάρισε το μαγαζί λειτουργικώς, ο Μητσάρας, τώρα λέει θα συμμορφώσει και το σύστημα χρηματοδότησης, ώστε φέτος να εξοικονομηθούν 75 εκατομμύρια ευρώ, και του χρόνου 500.

Καταλάβατε τι έχει να γίνει. Από του χρόνου, θα κλείνουμε ραντεβού με τον καρδιολόγο εμείς, και όταν θα έρχεται η σειρά μας, ο γιατρός θα εξετάζει τα παιδιά μας, που στο μεταξύ θα έχουν φτάσει στην επικίνδυνη για έμφραγμα ηλικία.

"Υιέ μου μονογενή. τώρα που ήρθε ο καιρός να αποδημήσω εις τας αιωνίους μονάς, σου κληροδοτώ τη μαμά σου, τα χρέη που μου φόρτωσαν τσάροι, μάροι, κουκουνάροι, ένα χωραφάκι μισιακό με την τράπεζα, κι' ένα ραντεβού με καρδιολόγο το 2032, Νοέμβρη, Δώδεκα η ώρα ντάν".

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More